Arrangementer


11. October 2022

Lancering: FÅ INDBLIK I MEDLEMSUNDERSØGELSE OG NYT BÆREDYGTIGHEDSFORLØB

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar lancerer ny medlemsundersøgelse, der skal kickstarte et nyt bæredygtighedsforløb Business Plan Earth, som vi udbyder sammen med Hansen & Ersbøll Agenda. 


25. October 2022

Det skal du vide om EU’s taksonomi

Har du styr på, hvad den nye EU-taksonomi for bæredygtig finansiering får af konsekvenser for din organisation? Til oktober sætter FBSA og Bygherreforeningen fokus på den kommende taksonomi og krav til investeringer i såvel nybyggeri, som renoveringer. Her får du en god introduktion til taksonomiens opbygning og hovedpunkter, så du er klar til at møde og håndtere de kommende krav.


10. November 2022

Skab værdi gennem diversitet i byggebranchen

Få styr på den sociale del af ESG med indblik i den gældende lovgivning på ledelses- og ansættelsesretlig niveau, konkrete eksempler på hvordan virksomheder arbejder med diversitet, barsel og bred rekruttering. Sidst men ikke mindst skal vi høre om, hvordan vi skaber et arbejdsmiljø, der kan tiltrække og fastholde lærlinge. Husk at den sociale del "S" i ESG-nøgletal vil blive en del af rapporteringskravene i EU's Corporate Sustainability Reporting Directive, som er på vej mod en stor del af byggeriets virksomheder.


21. November 2022

Find vej til dokumenteret bæredygtighed

Det kan være svært at komme godt fra start, på trods af de bedste intentioner om at bygge mere bæredygtigt. På dette seminar bliver du introduceret til forskellige bæredygtighedsklasser, -mærkninger og -certificeringer, som fx DGNB, Svanemærket, Cradle to Cradle og den frivillige bæredygtighedsklasse. Du bliver klædt på til at arbejde kvalificeret med forskellige former for bæredygtighed, som passer til netop jeres projekt og bæredygtighedsambitioner. Seminaret udbydes i samarbejde med Bygherreforeningen. 


06. December 2022

Bæredygtige byggematerialer

Et øget fokus på cirkulær økonomi og den bæredygtige dagsorden stiller store krav til bygherrens materialevalg. Men hvad er egentligt bæredygtigt, og hvilke nye tiltag findes på byggematerialeområdet? På dette seminar bliver du klogere på, hvordan du kan arbejde med byggematerialer, som tilgodeser miljøet. Dagen giver selvfølgelig også rig mulighed for at indhente vigtig læring fra andre bygherrer, som arbejder bevidst med særligt udvalgte materialer. Seminaret udbydes i ...


14. December 2022

Styrk din virksomheds bæredygtighedsprofil med nyt ESG- og strategiforløb skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen

EU-taksonomien rammer byggebranchen lige nu, nye bæredygtighedsrapporteringskrav er på trapperne, og CO2-krav banker på døren. Klæd din virksomhed på til at møde nye markedsvilkår med et nyt ESG- og strategiforløb skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen.